DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 5. vasárnap
F1

Podcast: Teljes őrület az évad végére!

A Grosjean-baleset okozta sokkot még ki sem hevertük, máris következett a koronabomba: Hamilton karanténba került, Russell ül a helyére, Aitken az övére, ráadásul Schumachert és csapattársát is bejelentették...

Dübörögnek az események az F1 háza táján, így a stáb az utóbbi napokban kapkodta a fejét a hírek hallatán, majd összeültünk és a 61. adásban megpróbáltunk mindent alaposan kitárgyalni. Ehhez segítségül kellett hívnunk állandó szakértőnket, minden sportszakmai ügyek legnagyobb ismerőjét, Móni Istvánt is.

Podcastünk sportigazgatóját a Grosjean-horrorbukás körülményeinek és utórezgéseinek céljából hívtuk meg: miután elemeztük a helyzetet, István páratlan alapossággal válaszolt meg néhány hallgatói kérdést is. A téma alapos körüljárása után velünk maradt, így együtt tekintettük át az utóbbi napok eseményeit Hamilton vírusfertőzésétől kezdve a Russell előléptetésen át egészen a Haas jövő évi párosának bejelentéséig.

Adásunk másik vendége László Attila, aki 2018-ban a DTM hungaroringi futamán sportbíróként teljesített szolgálatot, ám egy sajnálatos bokszutcai baleset következtében maradandó sérülést szenvedett. A kiváló szakember nem adta fel, visszatért, és sportbíróként azóta is alázattal, szenvedéllyel folytatja tevékenységét, amit a Nemzetközi Automobil Szövetség idén a legrangosabb, sportszakembereknek adományozott nemzetközi díjjal, az Outstanding Official of the Year díjjal ismert el.

 

Hallgasd meg az adást, utána pedig várunk a Formula Podcast Facebook-csoportban, hogy kibeszéljük az elhangzottakat! A csoportban megfogalmazhatjátok kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat, emellett a podcast@formula.hu mailcímre is írhattok nekünk, Twitteren pedig a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk mondandótokat! Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E61_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: