Harry herceg rendhagyó tévés szereplést vállalt el: ki nem találod, miben tűnik fel

Harry herceg a Thomas és barátai legújabb epizódjában szerepel majd.

Harry herceg - Thomas és barátai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg 2020 januárjában vállalt el egy különleges, tévés felkérést, akkor még hivatalosan a királyi család dolgozó tagja volt.

A rajongók Sussex hercegét május 1-jén láthatják majd a képernyőn.

Harry herceg egy mesében lesz benne

A Thomas, a gőzmozdonyról szóló első könyv 1945-ben jelent meg, így a bájos történet idén már a 75. évfordulóját ünnepelheti. Először csak könyv formájában jelentek meg Thomasról és barátairól szóló mesék, 1984-től viszont már rajzfilmsorozat lett belőle. A legújabb, speciális részében Harry herceg fog szerepet vállalni. Az epizód a Thomas és barátai: a királyi kötelezettség címet kapta. Kicsit ironikus is, hogy pont Harry szerepel benne, aki hivatalosan már nem képviseli a koronát, viszont amikor a feladatot elvállalta, akkor még nem lépett vissza Meghannal a betöltött szerepkörükből.

A rajongók majd Erzsébet királynőt és Károly herceget is kiszúrhatják a történetben, bár ők csak animációs formában szerepelnek benne.

- Thomas, a gőzmozdony egy megnyugtató, ismerős arc volt mindig is annyi sok család számára az elmúlt 75 évben. Szórakoztatja, oktatja és inspirálja a gyerekeket, megannyi fontos kérdést feszeget izgalmas történetek és karakterek segítségével - idézte a Hello! magazin Harry herceg véleményét a történetről.

Hozzátette, ő is a Thomas és barátai történetein nőtt fel, és számos kedves emléket őriz a meséről. Büszkeséggel tölti el, hogy őt kérték fel erre a feladatra.

A herceg ezért a szereplésért pénzt nem kap, a neki szánt bevételt jótékonysági célokra ajánlotta fel.

Azt beszélik, Harry és Meghan Mel Gibson otthonára csapott rá

Képes összeállításunkban megnézheted azt a luxusvillát, amit Mel Gibson árult évekig. Állítólag Harry herceg és Meghan hercegné vásárolta meg az ingatlant.

Harry herceg és Meghan hercegné állítólag ezt a gyönyörű villát vette meg - Fotók

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük