Ő volt az Álljon meg a nászmenet! szívtiprója Julia Roberts oldalán: friss fotón a 60 éves színész

Dermot Mulroney ismét egy romantikus vígjátékban látható a mozikban.

Dermot Mulroney 2024-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dermot Mulroney még 1997-ben kapta meg egyik leghíresebb szerepét. Az Álljon meg a nászmenet! szívtiprójaként Julia Roberts és Cameron Diaz oldalán alakította a főszereplőt, akiért mindkét női karakter küzdött a filmben. Hatvanévesen még mindig helye van a filmvásznon, bár ez nem mindig volt így szerinte.

Dermot Mulroney 2024-ben

A színész mai napig megőrizte sármját, és ősz hajjal is jól mutat a képernyőn. Legújabb filmjében persze már nem főszerepet kapott, hanem annak apját játszotta el, de tökéletesen passzolt az Imádlak utálni hangulatához karaktere. A romantikus vígjátékok mindig jól álltak neki, bár szerinte karrierje nem úgy alakult, ahogy ő azt elképzelte.

Dermot Mulroney azt nyilatkozta egy friss interjújában, hogy egy teljes éven keresztül nem kapott új szerepet, miután látható volt az Álljon meg a nászmenet!-ben. Azt is elárulta, szerinte miért alakulhatott mindez így - írta meg a People magazin.

- Ott ültem, és készen álltam mindarra, aminek együtt kellett volna járnia egy népszerű filmben való szerepléssel… Ehelyett egy éven keresztül nem is dolgoztam - mesélte a színész, aki szerint főképp a film plakátja okolható azért, hogy nem kapott szerepeket.

- Olyan pici voltam a plakáton, a kis fickó a tortán. Arra gondoltam: „Istenem, srácok, ha egy kicsit nagyobb lettem volna, talán kaphattam volna munkát" - helyezte előtérbe álláspontját.

Annak ellenére, hogy Dermot Mulroney úgy érzi, nem úgy robbant be a szakmába, mint azt eltervezte, legújabb filmje is nagy sikereket ért el. Ráadásul ő is és Julia Roberts is azt nyilatkozta, szívesen részt vennének a romantikus vígjáték folytatásában, ha esetleg kapna egy második részt az Álljon meg a nászmenet!

Pierce Brosnan felismerhetetlen friss fotóin: a 70 éves sztárt így kapták lencsevégre a forgatáson

Pierce Brosnan külsejét teljesen átalakították a maszkmesterek.

Elolvasom

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük