Hirdetés

AMD-s szerverprocesszorokhoz való, készre szerelt vízhűtés a SilverStone-tól

A nyár folyamán debütáló konstrukció blokkja kényelmesen befér 1U magasságú rackekbe is.

A SilverStone június második felében készül piacra dobni Európában egy AMD Socket sTR5, illetve SP6 foglalatú CPU-khoz szánt kompakt AIO-t, a 460 mm hosszú, nylonharisnyába bújtatott gumicsövezéssel érkező XE360-TR5-öt.


[+]

A várhatóan 340 euró környékére árazott megoldás réztalpas blokkja 25 mm magas, 79 mm széles, valamint  119 mm mély, és háromfázisos, hatpólusú motorral dolgozó, 4000 rpm-es pumpáját, továbbá kiegyenlítőtartályát a 28 mm-es vastagsággal rendelkező, 360 mm-es alumíniumradiátorába építették be. A mikrocsatornás cold plate teljesen lefedi a Ryzen Threadripper/EPYC központi egységek kupakját, ezért mind a tizenkét CCD számára hűtést biztosít, és természetesen az I/O lapkát sem hagyja ki a jóból.


[+]

A mellékelt 120 mm-es ventilátorok kerete sztenderd 25 mm vastag, és percenkénti fordulatszámuk a 600-tól 2800-ig terjedő tartományban szabályozható a négytűs vezérlésnek hála. A lapátok légszállításának maximuma 87,72 cfm, amihez 3,09 mmH2O statikus nyomás társul, 46 dB-es zajterhelés kíséretében. A termékoldal zárójelben megjegyzi, hogy mindenképp gondoskodjunk a szivattyú stabil 12 voltjáról, és azt javasolja, hogy deaktiváljuk BIOS-ból az alaplapunk vonatkozó tüskesorának PWM/DC módját vagy a küldött jelet állítsuk maximális sebességre.


[+]

Előzmények

Hirdetés