Meghan ezért nem hajlandó visszatérni Angliába: nem a királyi család az oka

Szakértők árulták el annak okát, miért kerüli Meghan hercegné látványosan Angliát.

Meghan hercegné nem utazik Angliába
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az eddig hírek szerint Harry herceg jövő héten Angliába repül, hogy részt vegyen az Invictus Games tizedik évfordulójának ünnepi szertartásán. Az előkelőség egyedül érkezik a szigetországba, Meghan hercegné inkább otthon marad.

Meghan hercegné miért nem utazik Angliába

A The Sun új cikkében arról értekezett, hogy a hercegné miért nem tart férjével. Mint kiderült, nem a királyi család az oka. Chris Ship, az ITV News riportere elmondta, a hercegné retteg attól, hogy nyilvánosan megalázzák.

GettyImages-1241072353
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- A nehézséget az okozza, hogy amikor legutóbb a Szent Pál-székesegyházban jártak a néhai királynő jubileuma alkalmából, akkor kifütyülték őket. Pontosan hallottuk, hogy őket fütyülték ki. Azt tisztáznunk kell, hogy álltak ott olyan emberek is, akik üdvrivalgásban törtek ki, amikor meglátták őket, de egyértelműen hallható volt a kifütyülés is - fogalmazta, majd hozzátette, szerinte pont e miatt az élmény miatt nem akar Meghan visszatérni Angliába.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük