Oftedal a győri kézisek szerény zsenije; Eppel távozhat Bruges-ből

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2020.05.07. 22:51
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

A visszavonulásra készülő Juhász Roland többek között a jó génekről, a céljairól, a búcsúról és az azt követő időszakról is beszélt lapunknak.
A visszavonulásra készülő Juhász Roland többek között a jó génekről, a céljairól, a búcsúról és az azt követő időszakról is beszélt lapunknak.

Eppel Márton távozhat Bruges-ből. A válogatott támadónak június végén lejár a szerződése, s mivel nem kapott hosszabbítási ajánlatot, valószínűleg új csapat után kell néznie – hazatérésre ennek ellenére nem gondol.

A Győri Audi ETO KC klasszis irányítója, Stine Oftedal norvégiai otthonából adott lapunknak interjút, amelyben személyiségfejlődéséről, a színek szerint rendszerezett ruháiról is beszélt, és arról, hogy szerinte nem ő a világ legjobbja. A klasszis kézilabdázóval Nedelykov Tamás és Roska Emese Boglárka beszélgetett.

Ki mondta, hogy befejezem? – kérdezett vissza Chema Rodríguez. A magyar férfi kézilabda-válogatott 40 éves másodedzője a Nemzeti Sportnak elismerte, még nem írt alá a Benficához, sőt a spanyol világbajnok irányító egyelőre arról sem döntött, végleg felhagy-e aktív játékos-pályafutásával.

Nagy kihívás. Már a jövő évi Australian Open hagyományos megrendezése is veszélybe került, míg a Roland Garrost újabb egy héttel halasztották el – a karanténszabályok ellehetetlenítenék a sportágat.

Portugál kaland. A Franciaországban légióskodó, ott remek idényt záró asztaliteniszező Lakatos Tamás marad az Amiens-nél, de közben válogatottbeli társával, Ecseki Nándorral Portóba költözik, hogy az ottani edzőközpontban tovább fejlődjön.

Sportkrém-mellékletünkben ezúttal a gátfutó Kerekes Grétáról olvashatnak, aki operettslágerekkel is melegít a versenyek előtt

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik