DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Trendvadász: A Formula Plaza júniusi ajánlatai

Még mindig vigyáznunk kell egymásra, de megérkeztek az első hivatalos versenynaptárak, sőt néhány pályán már a motorok is felbőgtek. Addig is, amíg nem lehet tövig nyomni a gázpedálokat, szerezzünk be pár használati tárgyat, amelyek jó szolgálatot tehetnek számunkra a következő években.

KARTELL FOR BMW RIDEON

Ennél menőbb ajándékot manapság nem találni a piacon, igaz, az árát is megkérik. Az ikonikus „Discovolante” játékautó alapján, BMW-vesével készült különlegesség kék színben tündököl, és egyszerűen ellenálhatatlan…

260 400 Ft

bmw.hu

BMW Kids Collection Kartell for BMW Rideon_resize



HONOR MagicBook 15

A feltörekvő gyártó ultravékony, kompakt notebookja, a Honor MagicBook 15 már Magyarországon is elérhető. A letisztult, minimalista stílusú alumínium ház a magas minőséget, a keret mentén végigfutó azúrkék fény pedig az eszköz egyediségét hangsúlyozza. A MagicBook 15,6 hüvelykes FullView kijelzőjével és erőteljes processzorával kiválóan alkalmazkodik a jelen kor igényeihez.

219 990 Ft

hihonor.com/hu

Honor MagicBook 15 (7)_resize

MiVue 826 fedélzeti kamera

Az ördög most sem alszik! Előzd meg a bajt, és szerezz be egy őrszemet, ami vigyáz autódra és segít a kétes helyzetek tisztázásában! A legújabb, prémium minőségű MiVue 826 fedélzeti kamera passzív parkoló üzemmódja parkolás közben is rögzíti az autó körüli eseményeket, és akár 48 órán keresztül is számíthatsz rá, mint őrangyalra.

52 999 Ft

mio.com

MiVue_826_camera_resize

DJI Mavic Air2

A Mavic Air 2 új szintre emeli a hordozhatóságot és a drónos felvételeket: számos fejlett funkciót kínál, kompakt formában.

Ár: 299 900 Ft

djiairs.hu

Mavic-Air-2_resize

Alfa Romeo Racing ORLEN hátizsák

A Built for Athletes megállapodott az Alfa Romeo F1-es csapatával, így mostantól Kimi Raikkönen és Antonio Giovinazzi is ezekkel a 45 litereres hátizsákokkal utazik a világ összes versenypályájára. Egyértelmű, hogy a valódi rajongónak nem hiányozhat a felszereléséből!

79,99 font

builtforathletes.com

Alfa BFA Black Backpack

GOODYEAR Vector 4Seasons Gen-3 abroncs

A négyévszakos abroncsok vásárlói 3 szempontot mérlegelnek: ezek az időjárási viszonyoktól független biztonság, a kiváló fékezés és tapadás nedves utakon, valamint a kiváló fékezés biztosítása száraz útfelületeken. A Vector 4Seasons Gen-3, a Goodyear díjnyertes négyévszakos abroncscsaládjának legújabb tagja minden téren jobb teljesítményt nyújt elődjénél, így kiváló választás a gumicserékben gondolkodóknak.

19 990 Ft-tól

www.goodyear.eu

Beauty shot 2_resize

 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: