Két főszereplő kiszáll a Mintaapákból - A TV2-t is váratlanul érte a döntésük

Szabó Kimmel Tamás és Kovács Patrícia kiszáll a Mintaapákból.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Május közepén derült ki, hogy Fenyő Ivántól búcsúzniuk kell a Mintaapák nézőinek, mert a TV2 sorozatának készítői nem hosszabbították meg a szerződését. A színész annyit megosztotta a Facebookon, hogy nem önként száll ki, ő szívesen folytatta volna a forgatást.

Karaktere ugyanakkor nem tűnik el, a második évadban Szalay Gézát Kamarás Iván alakítja.

Szabó Kimmel Tamás és Kovács Patrícia is búcsúzik 

Vasárnap délután kiderült, hogy egy újabb főszereplő távozik a sorozatból. 

szabo-kimmel-tamas
Fotó: TV2

Az állatorvos dr. Molnár Tamást játszó Szabó Kimmel Tamás a Facebook-oldalán tudatta, hogy a Mintaapák folytatásában már nem találkozhatnak vele a nézők. 

"Semmi értelme ezután nézni. Nem is érdekel. Már Iván távozása is nagy veszteség. Te viszont pótolhatatlan vagy. A kedvenc karakterem voltál. Ezt más nem lesz képes hitelesen előadni."

"Kedves Művész Úr! Biztos nyomos oka van, hogy így döntött. Minden bizonnyal becsületes és korrekt volt Ön részéről a távozás. Nagyon sajnálom, jó volt nézni a sorozatot. További munkáihoz sok sikert kívánok, mert egy roppant tehetséges és jó embert ismerhettünk meg Önben. Minden este néztem a sorozatot, eztán nem fogom. Viszont nagyon várom Önt vissza egy következő produkcióban! Tehetséges és emberségből is jeles!!!" - olvasható a kommentek között.  

 A 35 éves sztár döntése a TV2-t is meglepte, a SorozatWikinek a csatorna sajtóosztálya azt nyilatkozta, furcsállják a történteket. 

"Az elmúlt napokban előrehaladott egyeztetéseket folytattunk Szabó Kimmel Tamással is a következő évadról, ezért furcsa, hogy a döntéséről előbb tájékoztatja a nyilvánosságot, mint a tárgyalópartnerét."

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Tamás szerződése április 30-án lejárt. Tárgyalt a TV2-vel, de ezek a tárgyalások nem vezettek eredményre. Mivel nem tudtak megegyezni, így Tamás úgy döntött, nem tér vissza a sorozatba. A döntéséről minden érintett felet időben tájékoztatta - reagálta a TV2 szavaira Szabó Kimmel ügynöke az Indexnek.

kovacs-patricia
Fotó: TV2

Ma reggel Kovács Patrícia is arról tudatta követőit a Facebook-oldalán, hogy a Mintaapák második évadában már nem fog szerepelni. A színésznő az óvónő Sipos Lindát formálja meg, akit gyengéd szálak fűznek az állatorvoshoz. 

"Sajnálom, de valahol számítottam erre! Tudtam, hogy kiállsz a kollégáidért!!! Minden tiszteletem!"

"Téged meg Tamást szerettem a legjobban. Sajnálom."

"Ezzel én is befejeztem a folytatást!  A színészek miatt néztem, mert úgy volt teljes a sorozat. Én már Iván lecserélésénél vonakodtam a nézésétől, de így egyáltalán nem érdekel, kik kerülnek be a cserélt színészek helyére. És nem azért, mert akik a folytatásban szerepet kapnak, nem játszanak jól,hanem azért mert úgy szerettem meg a sorozatot ahogy és akikkel elkezdődött" - olvasható a poszt alatti hozzászólásokban. 

Sztárok, akik a vidéki életet választották

Akik nézték a Barátok köztöt 1998-as indulásakor, azok számára bizonyára nem ismeretlen Csapó Virág neve. A színésznő a sorozatban Novák László első feleségét alakította. Öt éven át volt a széria oszlopos tagja, mígnem 2003-ban távozott. Képes összeállításunkban mutatunk még néhány hazai sztárt, akik Csapó Virághoz hasonlóan maguk mögött hagyták a fővárosi életet, és inkább egy tanyára költöztek, vagy a csendes, vidéki életet választották.

A Barátok közt főszereplője volt - Csapó Virág most egy tanyán él

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük